Politica de confidentialitate

Vă mulțumim că utilizați serviciile magazinului online S.C. Fortrans-Detroit S.R.L. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale. Această politică de confidențialitate vă informează cu privire la modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale în cadrul magazinului nostru online. Vă rugăm să citiți această politică cu atenție pentru a înțelege practicile noastre referitoare la informațiile dvs. personale și modul în care le vom trata.

Informațiile colectate:
a. Informații personale: La crearea unui cont în magazinul nostru online, vă vom solicita anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa de livrare și numărul de telefon. Aceste informații sunt necesare pentru a procesa și livra comenzile dvs.
b. Informații de plată: Pentru a finaliza o tranzacție în magazinul nostru online, veți furniza informații de plată, cum ar fi numărul cardului de credit sau alte detalii de plată relevante. Aceste informații sunt colectate și procesate de către partenerii noștri de plată securizată, și nu sunt stocate de noi.
c. Informații despre utilizare: Colectăm informații despre modul în care utilizați magazinul nostru online, inclusiv paginile pe care le accesați, produsele pe care le vizualizați și alte acțiuni întreprinse în cadrul magazinului nostru. Aceste informații ne ajută să îmbunătățim serviciile noastre și să vă oferim o experiență personalizată.

Utilizarea informațiilor:
a. Procesarea comenzilor: Utilizăm informațiile personale pe care ni le furnizați pentru a procesa și livra comenzile dvs., pentru a vă contacta în legătură cu acestea și pentru a vă furniza asistență în cazul în care întâmpinați probleme legate de comanda dvs.
b. Comunicare și marketing: Vă putem contacta prin e-mail sau telefon pentru a vă furniza informații despre produsele și serviciile noastre, inclusiv oferte promoționale și actualizări ale magazinului nostru. Aveți posibilitatea să vă dezabonați de la aceste comunicări de marketing în orice moment.
c. Îmbunătățirea serviciilor: Utilizăm informațiile despre utilizare pentru a înțelege nevoile și preferințele dvs., pentru a personaliza și îmbunătăți serviciile noastre, și pentru a dezvolta caracteristici noi și funcționalități în magazinul nostru online.

Divulgarea informațiilor:
a. Părți terțe: În anumite cazuri, putem partaja informațiile dvs. personale cu părți terțe, cum ar fi furnizorii de servicii de livrare, pentru a putea procesa și livra comenzile dvs. Aceste părți terțe vor fi obligate să utilizeze informațiile dvs. personale conform instrucțiunilor noastre și să respecte această politică de confidențialitate.
b. Conform legii: Putem divulga informațiile dvs. personale în măsura în care suntem obligați să o facem în conformitate cu legile și reglementările aplicabile sau în cadrul unui proces legal sau cerere guvernamentală.

Securitatea informațiilor:
Luăm măsuri adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor. Utilizăm protocoale de securitate și tehnologii criptografice pentru a proteja informațiile confidențiale în timpul transmisiei și stocării acestora.

Drepturile dvs.:
Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge informațiile personale pe care le deținem despre dvs. De asemenea, puteți solicita restricționarea sau oprirea prelucrării informațiilor dvs. personale. Pentru orice solicitare referitoare la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați utilizând detaliile de contact de mai jos.

Modificări ale politicii de confidențialitate:
Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza această politică de confidențialitate în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare în momentul publicării unei versiuni actualizate a politicii de confidențialitate pe site-ul nostru.

Contact:
Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau solicitări referitoare la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail fortransdetroit@gmail.com sau la numărul de telefon 0266 353 006.

Aceasta este politica noastră de confidențialitate. Prin utilizarea magazinului online S.C. Fortrans-Detroit S.R.L., sunteți de acord cu colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor dvs. personale conform acestei politici de confidențialitate.